De middelen waarmee ik werk

 

 • DISC-analyse: geeft in ‘begrijpelijke taal’ zicht op gedrag en communicatie. De analyse brengt door middel van vier kleuren iemands voorkeursstijl(en) in beeld. En geeft in drie grafieken aan: hoe iemand zichzelf ziet, hoe iemand handelt onder druk/in stressvolle situaties en hoe iemand zich opstelt in en aanpast aan de omgeving. *Ik ben gecertificeerd DISC trainer.

 • DISC Teamwiel: maakt in één oogopslag de voorkeursstijl(en) van het team visueel. Brengt inzicht in waar het team op gericht is, welke sterke kanten de teamleden hebben en waar groeigebieden liggen. Door zelfkennis en kennis over elkaar ontstaat er meer begrip en vertrouwen. Dé basis voor een goede samenwerking. 

 • De Schaal van Samenwerking: is een model om te begrijpen hoe teams samenwerken. Het maakt inzichtelijk waar een team "staat" op de schaal met als doel om de samenwerking op een praktische en positieve wijze te optimaliseren. 

 • Rendement van Geluk: investeren in het persoonlijk geluk van je werknemers. Voor henzelf
  én voor meer rendement in jouw organisatie. Denk aan meer betrokkenheid, productiviteit, duurzame inzetbaarheid en minder verzuim en verloop. *Als Geluksambassadeur maak ik gebruik van het Rendement van Geluk Programma. Voor meer informatie: www.rendementvangeluk.nl

 • Actieve spelvormen: geven op een uitdagende en (inter)actieve manier inzicht in gedrag, communicatie en samenwerking binnen een team. Het team leert signaleren, elkaar aanspreken en beter samenwerken.

 • Binden & Verbinden: een traject dat de ambities van jouw medewerkers in beeld brengt.
  Wat vinden ze leuk, waar ligt hun kracht en hoe past dit binnen jouw bedrijf? Voor positieve, gemotiveerde mensen die met meer (werk)geluk verbonden blijven aan jouw organisatie.

 • Interne communicatie:  voor verbetering en doorontwikkeling van de interne communicatie in jouw organisatie. Onder meer door ook te horen en bespreekbaar te maken wat niet wordt gezegd. Met een objectieve blik de dialoog openen. Voor minder ruis en meer rendement.